• Tevreden reizigers sinds 2006
  • Toegewijde reisexperts
  • Bewezen reiskwaliteit
  • Zorgvuldig geselecteerde lokale gidsen
  • Prijsgarantie
  • 24/7 assistentie
  • Lid van het reisgarantiefonds
HomeInfo & ContactContact met ons opnemen

Contact met ons opnemen

Aclass A/S – Lamatravel.nl

Hasselager Centervej 29
DK-8260 Viby J
Denemarken

Telefoon: 020 – 369 07 88
E-mail: info@lamatravel.nl

BTW nummer: 28690924 Aarhus/Denemarken
KvK: DK28690924

U kunt altijd contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. U kunt ook het contactformulier hiernaast invullen.

We beantwoorden alle vragen binnen één werkdag.

Het team achter Lamatravel.nl

Richard Thijssen

Richard Thijssen

Reisadviseur Nederland

Richard is onze reisadviseur voor Lamatravel.nl.

Na eerder in verschillende customer service posities te hebben gewerkt alsmede in de toeristische sector, kent Richard het belang van het leveren van een kwaliteitsservice voor onze klanten.

Het wonen en werken in en met verschillende landen, alsmede het reizen naar vele verschillende landen,

waaronder bijna een jaar in Kenia, verschillende landen in Europa en delen van Amerika, heeft Richard de kans  gekregen om verschillende culturen te ervaren en te begrijpen dat het belangrijk is om een reis goed te plannen.

Bij Lamatravel.nl staat Richard klaar om uw vragen te beantwoorden en begeleiding te geven over onze fantastische reizen.

Tom Søndergaard

Tom Søndergaard

Reisadviseur Scandinavië

Tom is gek op Zuid-Amerika. Nadat hij voor het eerst in Argentinië en Brazilië was geweest, wist hij dat Zuid-Amerika zijn favoriete reisbestemming was. Na die tijd is hij in Peru geweest, Ecuador en de Galapogoseilanden, Chili, Mexico, Costa Rica en Cuba. Zuid-Amerika heeft veel te bieden: mooie landschappen, een gevarieerde natuur, veel bijzondere dieren, interessante culturen en een vriendelijke bevolking die van dans en muziek houdt.

Hij heeft veel fantastische dingen meegemaakt: de fraaie natuur in Patagonië, een tango in Buenos Aires, het strand van Copacabana in Rio de Janeiro, de zonnepoort bij de ingang van Machu Picchu, de geluiden in het Amazone-regenwoud, de grootste waterval ter wereld, rondrijden in een Amerikaanse auto in Havanna, de indrukwekkende dieren in Costa Rica, Mayaruïnes in Mexico enzovoorts.

Neil Smith

Neil Smith

Reisadviseur UK

Neil heeft een gevarieerde carrière achter de rug als politieagent, autostoffeerder en reisadviseur. Hij wil graag nieuwe reis- en culinaire ervaringen opdoen en met het hele gezin op spannende vakanties gaan.

Hij heeft in allerlei landen gewoond en gereisd, onder meer in Duitsland, Denemarken, Nederland, Hongarije en de VS.

Zijn beste reiservaringen waren een overnachting in Serengeti Wild Camp, een bezoek aan het David Sheldrick Elephant Sanctuary in Nairobi, een ontmoeting met een aantal enorme krokodillen in Costa Rica en de zonsondergang boven Cienfugos Bay in Cuba met een mojito in zijn hand!

Neil heeft drie kinderen en vindt het leuk om verschillende sporten te beoefenen. Hij is ook trainer voor het plaatselijke voetbalelftal.

Lene Terp Clausen

Lene Terp Clausen

Administration Manager - Met zwangerschapsverlof

Lene is onze administratiemanager en werkt sinds 2015 bij ons. Lene is opgeleid in de communicatie en was vroeger in de marketing en communicatie werkzaam, zowel in- als extern. Als administratiemanager heeft Lene vele verschillende taken. Ze ziet er streng op toe dat alles in ons kantoor goed verloopt, voert interne projecten uit en houdt zich met de klantenfeedback bezig. Ze ervaart de verhalen van de klanten over de mooie en unieke belevenissen als leuk en spannend. Ze inspireren haar om zelf weer de koffer te pakken en naar droombestemmingen te reizen.

Lene heeft al vele reizen gemaakt, onder andere naar de VS, Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, China en Afrika. Een wandeling op de Chinese Muur en bush camping bij Ayers Rock in Australië behoren tot haar grootste reisbelevenissen. Cuba en Latijns-Amerika staan ook op haar verlanglijstje. Ook haar toekomstige reizen zullen vast voor grote belevenissen zorgen.

Elisabeth Simonnæs

Elisabeth Simonnæs

Verkoopdirecteur

Door haar opleiding rechten, Frans en media/communicatie heeft Elisabeth een breed scala vaardigheden. Elisabeth heeft jarenlange ervaring uit de reiswereld. Eerst in de hotelbranche en daarna bij een reisbureau. Sinds 2009 maakt ze deel uit van Afrika-safari.dk, het Deense zusterbureau van Afrikareizen. Elisabeth is verantwoordelijk voor de verkoopafdeling en haar grootste drijfkracht is om de droomreizen van mensen mogelijk te maken. En om op interessante bestemmingen unieke ervaringen te creëren.

Ze is zelf op veel van onze reisbestemmingen geweest, onder meer op safari in Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania en Namibië. In de loop van de tijd is ze ook naar Kaapstad, Mauritius, China, Indonesië, Peru, Bolivia en Brazilië en op diverse plekken in het Midden-Oosten geweest.

Op het persoonlijke vlak vindt Elisabeth het leuk om haar vrije tijd door te brengen samen met goede vrienden en om te wandelen in de natuur. Maar ze vindt het ook fijn om een goed boek te lezen.

Judith Bommer Karlslund

Judith Bommer Karlslund

Medewerker reserveringen

Jude is verantwoordelijk voor de boekingen van reizen, hotels en vluchten.
Zij heeft zelf een jaar rondgereisd als backpacker in Australie en Nieuw Zeeland en prefereert een avontuurlijke, spontane en basic manier van reizen: met rugzak en tent. Samen met haar Deense echtgenoot heeft Jude 4 maanden rondgereisd in Azie en de schoonheid en prachtige cultuur van Laos, Cambodia, Thailand, Myanmar en Nepal gezien. Tijdens haar studie Sociologie heeft Jude 3 maanden in Aruba gewoond.
Haar mooiste reiservaring is de trekking naar het Annapurna Base Camp in Nepal geweest: adembenemend om dagenlang in de bergen rond te wandelen en fysiek uitgedaagd te worden.

Jude ziet het als een voorrecht om in de reisbranche te werken en kijkt er naaruit om haar reiservaring in Zuid Amerika en Afrika uit te breiden met haar man en kinderen.

Lene Løcke

Lene Løcke

Medewerker reserveringen

Lene heeft altijd van reizen gehouden en om de wereld in te trekken. In haar jonge jaren reisde ze maandenlang door Afrika en Zuid-Amerika. Tijdens deze backpackerreizen waren ervaringen en  vrijheid belangrijker dan comfort. Sindsdien heeft ze kinderen gekregen en een goede planning is daarom nu wel van belang. Al heeft het af en toe tot een cultuurschok geleid, toch vindt Lene het het interessantst om naar plekken te gaan die erg verschillen van Europa. Zoals het avontuurlijke, kleurige en vieze India met heilige koeien, tulbanden, mooie sari’s en sprookjesachtige paleizen. Dit alles te midden van chaos, lawaai, vreemde hoornmuziek, dansende cobra’s en oeroude heilige rituelen. In 2004 leidde haar reiservaring tot een baan in de reisbranche, waar Lene nu het genoegen heeft om onze klanten de wereld te laten zien en herinneringen voor het leven op te doen.

Anja Østermark

Anja Østermark

Medewerker reserveringen

Anja heeft jarenlang in Qatar gewoond en is nu teruggekeerd in de reisbranche, waarin zij jaren ervaring heeft.

Van jongs af aan heeft ze veel gereisd en ook nadat ze kinderen kreeg, is ze daarmee doorgegaan.

Als Anja op reis is, houdt zij het meest van een combinatie van natuur, stad, strand en een actieve vakantie. Ze vindt het ook leuk om lange roadtrips te maken en heeft onder meer kriskras door Australië gereisd en van Qatar, via Saoedi-Arabië, naar de Verenigde Arabische Emiraten.

Haar meest recente reizen waren naar Afrika. Hier maakte zij een reis naar Mozambique en Zuid-Afrika en een safari in Tanzania, waaraan ze een strandvakantie in Zanzibar had vastgeplakt.

Tanja Jensen

Tanja Jensen

Medewerker reserveringen

Tanja werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche. Ze was even weg om een opleiding tot voedingsdeskundige te doen, maar kon de reisbranche toch niet missen en is nu weer terug. Ze houdt van de contacten met leveranciers en luchtvaartmaatschappijen en de uitdagingen die deze met zich meebrengen.

Tanja houdt ervan om zelf te reizen en heeft haar beste reiservaringen opgedaan in Brazilië, Thailand en Tanzania. Tijdens de laatstgenoemde reis moest Tanja even slikken toen ze een gegrilde eekhoorn voorgeschoteld kreeg die de gids met zijn pijl en boog had gedood. Wie kan daar nou nee tegen zeggen?

De volgende keer dat Tanja op reis gaat, neemt ze haar gezin mee, dat nu ook uit 2 leuke kinderen bestaat.

Rikke Holm

Rikke Holm

Operationsdirector

Rikke heeft jaren ervaring uit de reisbranche en maakt al sinds 2010 deel uit van Aclass. Ze is verantwoordelijk voor de afdeling reserveringen, waar de klant altijd centraal staat.

Reizen betekent veel voor haar en ze heeft in de loop van de jaren veel gereisd in Azië, Australië, de VS en het grootste gedeelte van Europa. Ze reist haar hele leven al, want ze houdt ervan om nieuwe culturen te zien en dat vrije gevoel te krijgen als je reist.

Haar beste reiservaring is als Rikke haar gezin mee kan nemen op avontuur en ervaren hoe je als gezin dichter bij elkaar komt. Goede herinneringen heb je de rest van je leven!

In haar vrije tijd brengt Rikke tijd door met familie en vrienden. Ze ontspant thuis met een potje tafeltennis op de pingpongtafel van het gezin.

Michelle Antonie

Michelle Antonie

Productmanager

Michelle kwam in 2012 bij ons als stagiare en ging toen verder als studentmedewerker. Ze kwam in 2015 in vaste dienst op onze productafdeling. Daar werkt ze met wat ze leuk vindt, namelijk het samenstellen van nieuwe en interessante reizen aan de hand van haar eigen ervaringen.

Michelle heeft de meeste werelddelen bezocht en heeft altijd veel plezier beleefd aan reizen. Ook al bezoekt ze een bestemming voor de tweede, derde of vierde keer, toch ziet ze er elke keer weer iets nieuws.

De wereld rondreizen en andere culturen ontmoeten is een eyeopener voor hoe verschillend je kunt leven. Door reizen leef je en leer je en Michelle heeft erdoor ingezien dat de kleine dingen in het leven echt belangrijk zijn.

Christina Læssøe Christiansen

Christina Læssøe Christiansen

Productmanager

Christina werkt al meer dan 15 jaar in de reisbranche en de afgelopen 10 jaar heeft ze gewerkt aan het produceren van reizen. Het is interessant en uitdagend om samen te werken met mensen uit de hele wereld. En ze vindt het leuk om reizen samen te stellen, waarvan ze weet dat onze klanten er een fantastische ervaring door krijgen.

Toen ze jong was ging ze backpacken en was toen lang op reis. Daarna wilde ze nog meer van de wereld zien en meemaken. Ze heeft tegenwoordig twee lieve kinderen die gelukkig ook van reizen houden.

Ze is dol op de natuur en op dieren, maar wat haar op reis het meeste boeit is als je een stukje geschiedenis kunt zien. Dus als je bijvoorbeeld in Mexico boven op een oude Mayaruïne staat.

Winnie Sørensen

Winnie Sørensen

Productmanager

Winnie is eigenlijk doctorandus geschiedenis, maar reist haar hele leven al. Als klein kind zag ze Europa vanaf de achterbank van de auto van haar ouders. En zo gauw ze het gymnasium af had, pakte ze haar rugzak en ging op avontuur.

Haar grote liefde is Australië. Ze houdt erg veel van dit land en is al meer dan 15 keer Down Under geweest. Haar leukste reiservaring was toen ze in Afrika over een babygiraf struikelde. Of misschien was het toch de zon die op de sneeuw scheen boven op de Aconcagua. Een bruiloft in Thailand, of een ongeplande roadtrip door Texas. Ze is dol op contrasten en om een kijkje achter de schermen te nemen in de landen die ze bezoekt.

Peter Frier Bak

Peter Frier Bak

Hoofd Financiële Administratie / CFO

Peter heeft een opleiding managementaccounting gedaan en heeft 7 jaar als consultant bij Deloitte gewerkt. Bij Deloitte was hij onder meer anderhalf jaar uitgezonden naar Londen en deed hij opdrachten in Australië. Peter heeft via zijn werk als consultant veel ervaring opgedaan ”in the world of finance”.

Peter heeft voornamelijk in Europa, Amerika en Azië gereisd, waarbij het hoogtepunt een fly-drivevakantie van Vancouver naar Banff en vice versa was, in de fantastische natuur. De grappigste reiservaring komt uit Borneo, waar de plaatselijke bevolking dacht dat hij een professionele badmintonspeler was en hem om een handtekening vroeg. ”Ik zei netjes nee, maar ze stonden erop, dus ik moest toch iets neerkrabbelen.”

Alex Kasper Granild

Alex Kasper Granild

Businesscontroller

Alex heeft een opleiding accountancy gedaan en heeft gewerkt als accountant. Hij werkt al jaren in de reisbranche en heeft normaal te maken met vrijwel alle aspecten van de financiële afdeling. Alex is onder meer met zijn gezin in Florida geweest. Een van de hoogtepunten tijdens deze reis was dat zijn toen 5-jarige zoontje een alligator vast mocht houden. Maar ook de bezoekjes aan het Kennedy Space Center en het Magic Kingdom waren voor hen geweldige ervaringen.

Daniel Lipp Carstensen

Daniel Lipp Carstensen

Controller

Daniel heeft een beroepsopleiding financial-controller gedaan, waarna hij in de zomer van 2016 bij Aclass als leerling op de financiële administratie begon. Hij is blij dat hij deel uitmaakt van zo’n professioneel team, want daardoor kan hij zich helemaal concentreren op de klant.

Hij is als kind vaak op charterreis geweest in Europa en heeft genoten van deze zonvakanties. Maar zijn beste reiservaring stamt uit Thailand, waar hij een enorm cultuurverschil zag vergeleken met Denemarken. Hij was vooral geboeid door hoe mooi het daar was. Hij ging er snorkelen en zag met eigen ogen hoe rijk het leven er onderwater is.

Dino Karalic

Dino Karalic

Marketingdirector

Dino heeft meer dan 10 jaar ervaring met marketing en commerciële bedrijfsontwikkeling, voornamelijk uit de reisbranche.

Hij hecht veel waarde aan marketing die relevant, effectief en uniek is. En aan het feit dat onze klanten elke keer een onvergetelijke ervaring hebben, want een betere marketing bestaat er niet.

Dino heeft veel van onze reisbestemmingen bezocht en daar fantastische en unieke dingen meegemaakt. Hij houdt ervan om goed te slapen en volgens Dino slaap je het allerbeste in een tentenkamp in Nationaal Park Masai Mara in Kenia.

Hij brengt zijn vrije tijd door samen met zijn gezin met twee kleine kinderen. Af en toe maakt hij tijd voor zijn vrienden. En als je het Dino vraagt, dan is een bezoekje aan het fitnesscentrum of hardlopen aan zee een prima manier om te onthaasten.

Trine Boesen

Trine Boesen

SEO-Specialist

Trine is SEO-specialist en ontwikkelt inhoud voor onze websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines ons kunnen vinden.

De eerste ”echte” reis die Trine maakte was toen ze 2 weken op Interrail door Europa ging. Ze zat op dat moment nog op het gymnasium. Sindsdien heeft ze een klassieke wereldreis gemaakt en talloze stedentrips en charterreizen en ze heeft een half jaar in China gewoond, toen ze Chinees studeerde aan de universiteit van Aarhus.

China heeft een speciaal plekje in haar hart. Het verblijf in het land heeft haar de mooiste momenten bezorgd, maar ook uitdagingen op het culturele en persoonlijke vlak en qua taal. Haar liefde voor de taal bestaat echter nog steeds.

Claus Palmgren Jessen

Claus Palmgren Jessen

Algemeen directeur en mede-eigenaar van Lamatravel.nl

Claus is opgeleid in de transport- en logistiekbranche en heeft 8 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt. Onder meer in Duitsland, China, Japan en Korea. In de loop van de tijd heeft Claus gereisd in Azië, Europa, de VS en Canada, maar ook in Kenia, Tanzania en Zuid-Afrika.

Claus ging in 2012 deel uitmaken van Afrika-Safari.dk, het Deense zusterbureau van Afrikareizen. en heeft vanaf dag 1 de ambitie gehad om onze klanten een fantastische ervaring te geven. Hij wil de slogan ”we geven de klanten de reis van hun leven” echt waarmaken. Dit is de spil waar alles om draait bij Afrikareizen. Daarbij hoort respect voor de natuur, de dieren en onze partners op de diverse bestemmingen.

In zijn vrije tijd brengt hij veel tijd door met zijn gezin. Hij reist graag naar een van de interessante bestemmingen van Afrikareizen of golft met zijn vrienden.

Neem contact op met reisadviseur Richard Thijssen

Schrijf naar:
info@lamatravel.nl

Bel naar:
020 - 369 07 88

Openingstijden:
Ma., wo. en vr.: 09.00 – 16.00
Di. en do.: 09.00 – 14.00

Wij gebruiken cookies om onze website gebruikersvriendelijker en relevanter voor u te maken, en om gerichte advertenties te tonen. U gaat akkoord als u verder klikt.

Klik hier als u niet akkoord gaat met cookies. Wij gebruiken een cookie om te onthouden dat u niet akkoord gaat.

Lees hier meer.